ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία E.DIS.I.NET A.E. με (αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 4010301000),  είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (κωδικός ΕΟΠΠΕΠ, 5879-06), με έδρα την Αθήνα, κεντρική δομή στη Θεσσαλονίκη και παράρτημα στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Διαθέτει πιστοποιημένους χώρους εκπαίδευσης, δυναμικότητας 164 ατόμων και 7 σύγχρονες αίθουσες πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα.

Η εταιρεία E.DIS.I.NET A.E εξειδικεύεται στα εξής θεματικά πεδία:

Περιβάλλοντος

Υγείας & Πρόνοιας

Πολιτισμού & Αθλητισμού

Παιδαγωγικά

Οικονομίας & Διοίκησης

Πληροφορικής

Τουριστικά & Παροχής Υπηρεσιών

Αγροτικά

Τεχνικά & Μεταφορών

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες, το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο της διά βίου μάθησης,   αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς της εταιρείας  E.DIS.I.NET.  

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ως Κέντρο Δια βίου Μάθησης πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα απαιτούμενα εφόδια για συνεχή εκπαίδευση και να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το ΚΔΒΜ E.DIS.I.NET αφουγκράζεται τις επαγγελματικές ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρίνεται στις συνθήκες προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις επαγγελματικής κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ανθρωποκεντρική, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση, στην άμεση επικοινωνία, έγκαιρη ενημέρωση, εξασφαλίζοντας σύγχρονη πληροφορία και συνεχή υποστήριξη.